1964 – 1997 – worked at Riga Motion Pictures Studio.

 

Filmography:

  • 1997 - L.Pakalniņas “Kurpe”
  • 1993 - V.Braslas “Ziemassvētku jampadracis”
  • 1991 - E. Savellas ”Šopēna noktirne”
  • 1990 - A.Rozenberga “Dvēseles aizvējā”
  • 1990 - V.Braslas “Mērnieku laiki”
  • 1989 - A.Freimaņa “Dzīvīte”
  • 1988 - V.Braslas “Aija”
  • 1987 - G.Cilinska “Bailes”
  • 1986 - P.Krilova “Sižeta pagrieziens”
  • 1986 - A.Rozenberga, A.Šapiro t/f “Uzvarētāja “
  • 1985 - V.Braslas “Emīla nedarbi”
  • 1985 - A.Rozenberga “Svītas cilvēks”
  • 1984 - Ē.Lāča “Fronte tēva pagalmā” 
  • 1983 - Ē.Lāča “Vilkatis Toms”
  • 1982 - V.Braslas “Tereona galva”
  • 1980 - R.Pīka “Ja nebūtu šī skuķa”
  • 1980 - V.Braslas “Novēli man lidojumam nelabvēlīgu laiku”
  • 1979 - O.Rozenberga “Tikšanās”
  • 1978 - G.Pieša “Tavs dēls"
  • 1978 - V.Braslas “Pavasara ceļazīme”
  • 1977 - O.Dunkera “Vīrietis labākajos gados”
  • 1975 - J.Streiča “Mans draugs - nenopietns cilvēks”
  • 1974 - S.Tarasova “Jūras vārti”
  • 1973 - I.Krenberga “Pilsētas atslēgas”
  • 1972 - A.Neretnieces “Kapteinis Džeks”
  • 1970 - A.Neretnieces “Vārnu ielas republika”
  • 1969 - J.Streiča, Ē.Lāča “Līvsalas zēni”
  • 1968 - A.Leimaņa “Cielaviņas armija atkal cīnās”
  • 1967 - A.Brenča “Kad lietus un vēji sitas logā”
  • 1965 - A.Leimaņa “Tobago maina kursu”
  • 1964 - A.Brenča “Līdz rudenim vēl tālu”

Costume designs for motion pictures: